Új adatkezelési tájékoztató [2018-05-31]

A 2018. május 25-én hatályba lépő Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), valamint a hazai jogszabályok alapján a Kreatív Európa Nonprofit Kft. elkészítette új adatvédelmi tájékoztatóját a hírlevelek küldésével összefüggő adatkezeléséről. (Kreatív Európa Iroda)


Annak érdekében, hogy az Ön adatainak kezelése teljes mértékben megfeleljen a GDPR követelményeinek, szükséges az Ön kifejezett hozzájárulását kérnünk ahhoz, hogy a jövőben is lehetőségünk legyen Önnek hírlevelet küldeni.

Ezért kérjük, hogy amennyiben továbbra is szeretné megkapni hírlevelünket, a 2018.05.30-án elküldött, "Kreatív Európa - Általános Adatvédelmi Rendelet" tárgyú levelünkben olvasható teendők végrehajtásával adja hozzájárulását cégünk adatkezeléséhez legkésőbb 2018. június 30-ig.

Ha nem járul hozzá az adatai további kezeléséhez, úgy tájékoztatjuk, hogy az Ön adatait a hírlevél adatbázisunkból töröljük 2018. június 30-án. Ha ezt követően Ön ismét szeretné cégünk hírleveleit megkapni, úgy szükséges lesz, hogy hírlevél adatbázisunkba újból regisztráljon.

Megértését köszönjük, és bízunk benne, hogy továbbra is az olvasóink között üdvözölhetjük Önt!

Bővebb információ:

Kreatív Európa Iroda;
E: info@kreativeuropa.hu
I: http://kultura.kreativeuropa.hu/
T: +36 1 300 72 02

Támogatóink: